In de Praktijk

Werkwijze

Wanneer jij je aanmeldt om een afspraak te maken bij mij in de praktijk, na mail contact, telefonisch contact of een kennismakingsgesprek gehad te hebben, plannen wij een intakegesprek in.

Het eerste gesprek zal ongeveer 60 minuten duren. Mocht jouw situatie wat complexer zijn of wanneer er bijvoorbeeld meerdere factoren/ medische indicaties meespelen, kan er in overleg 90 minuten ingepland worden. Zo hebben wij voldoende tijd om alles rustig te bespreken. 

Tijdens het intakegesprek leren wij elkaar kennen, vertel jij jouw verhaal en stellen wij aan de hand van jouw wensen en gewoontes een plan op. Dit plan stuur ik jou vervolgens per mail toe, of wanneer gewenst krijg je dit per post.

Na het intakegesprek kan een vervolgafspraak gepland worden. Hoeveel tijd hier tussen zit is aan jou. Heb jij de stok achter de deur nodig en dwaal jij gemakkelijk af, dan kunnen wij na 2 weken weer een afspraak maken. Vind jij het fijn om zelf aan de slag te gaan en heb je goede discipline, dan kunnen wij eens per maand afspreken. Elke afspraak is vrijblijvend, het is aan jou wanneer jij weer langs wilt komen.

De declaraties van de consulten dien ik direct bij de zorgverzekeraar in, wanneer je voldoet aan de voorwaarden. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van mij een factuur per mail, meestal rond het begin van de volgende maand. 

Zie voor meer informatie de Cliënteninformatie en de Privacyverklaring.

Praktijk gegevens

Sport Medisch Centrum Amersfoort

Woensdag 09:00- 18:00

Vrijdag 08:30-17:00

Xenonweg 27-31

3812 SZ Amersfoort

dietist@smcamersfoort.nl

Hooglanderveen:

Alphons Mulderlaan 1, 3829AJ Hooglanderveen

Dinsdag 08:30-12:30

Donderdag: 14:00-18:00

0611488941

info@dietistceline.nl