Over mij

Ik Celine Smink, ben een enthousiaste diëtist en sportdiëtist en mijn doel is om beetje bij beetje de mensen gezonder te maken zowel op fysiek vlak, als de mentale gezondheid. Ik ben gemotiveerd om ieders gezondheid aan te pakken omtrent voeding en beweging maar ook ontspanning, slapen en een gezonde relatie met eten is daarbij erg belangrijk. 

Ik werk niet met “diëten”. Wel kijk ik graag met je mee wat jouw huidige voedingsgewoontes en gedragingen zijn. Met dit als basis, kijken wij wat aangepast kan worden om jouw doelen tegenmoet te komen. Deze aanpassen zullen goed bij je moeten passen en ook niet afhankelijk moet zijn van motivatie of discipline. Ons gezamenlijk doel is verandering voor de lange termijn, en niet iets tijdelijks. Het moet goed bij je passen, het moet lekker zijn, en praktisch passen in jouw dagplanning. Daar gaan we stap voor stap naar opzoek en gaandeweg passen we aan als dat nodig blijkt.  

Zowel de fysieke als de mentale verzadiging is belangrijk!

In mijn praktijk in Amersfoort en Hooglanderveen help ik veel cliënten gezonder, fitter en energieker te worden. Wie wil nou niet met een fijne energie de dag door komen?

Als diëtist ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (de NVD) en sta ik kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Ik ben een levenslange student, omdat ik blijf leren en ontwikkelen, om ervoor te zorgen dat ik een uiterst betrouwbaar en een optimaal advies kan geven!

Zelf hou ik natuurlijk van lekker eten, maar ik wil geen uren in de keuken staan. Ik hou van lekker, gezond, maar vooral makkelijk! Daarnaast komen zeker nog wat ” ongezondere” producten voor. In een gezond voedingspatroon kan namelijk best wat ongezonde producten zitten,  Daarnaast probeer ik voldoende te bewegen en hou ik van sporten. Ik heb ervaring op gedaan in vele verschillende soorten sport. Ook kan ik genieten van goede ontspanning. Stress moet op een laag pitje komen, dus ook dat is belangrijk! 

Ik ben vanaf 2016 afgestudeerd als diëtist en mag genieten van mijn vak en mensen helpen om voor gezondheid in brede zin te gaan! 

 

voedingsadvies amersfoort

"Jou energiek uit je bed laten komen, dat is mijn doel!"

dietist amersfoort

opleidingen en scholingen

2012-2016 HBO opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam

2017 Cursus Hormonale veranderingen bij de vrouw

2017 Cursus Voeding en Diabetes aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2018 Post-HBO Sportdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2019 Basiscursus Coeliakie bij de NCV

2021 Scholing Koolhydraatbeperking

2022 Masterclass 3 delig: Intuïtief eten

2022 basisopleiding darmmicrobioom

2022 insuline resistentie omkeerbaar

2023 hyperemesis gravidarium (zwangerschapsmisselijkheid en braken)